BitWorks
Separador Separador
:: webs exclusives
:: easy web
:: web altruista
:: disseny imprès
:: la motxilla
:: publicacions
web altruista

Perquè d'ajudar a la gent també se n'aprèn

Durant anys he estat vinculat a diverses associacions i entitats en les quals, evidentment, he posat en pràctica la meva experiència amb temes de disseny gràfic i web. Això m'ha ajudat a créixer en el pla personal i a formar-me en el futur professional.

Veient els bons resultats donats fins al moment seguirem amb aquesta pràctica mentre tinguem temps i puguem.
Separador

xelu.net

La web xelu.net és el banc de proves de BitWorks. Tot neix aquí. Des de l'any 2007 xelu.net no ha parat de créixer. Va començar com una experiència a tall individual i ha acabat sent una web col·laborativa amb més de 50 participants.

La tecnologia utilitzada per a la seva implementació és una LAMP. El seguiment estadístic es fa mitjançant Google Analytics. Hi ha els mapes de localització de les fotos i les rutes implementats amb Google Maps.

:: Web xelu.net

La Guarderia Teatre

La Guarderia Teatre us un grup de teatre amateur de la comarca d'Osona en el qual hi tinc molts bons amics actuant. L'any 2007 en motiu del projecte final de màster de la UOC, renovo completament la web.

La tecnologia utilitzada és una LAMP. De fet, és la primera web que faig amb una zona administrativa. El seguiment estadístic es fa amb Google Analytics.

:: Web de La Guarderia Teatre

Esplai Güitxi Güitxi

L'Esplai Güitxi Güitxi és l'esplai del poble de Tona. Durant 6 anys en vaig ser monitor i va ser una de les millors experiències de la meva vida. Els monitors actuals em van demanar si els podia arreglar la web i evidentment, ho vaig fer amb molt de gust.

La web està implementada amb HTML i el seguiment estadístic es fa mitjançant Google Analytics.

:: Web de l'esplai Güitxi Güitxi

CEIP La Muntanya

CEIP La Muntanya és l'escola pública d'Aiguafreda. Com que hi treballa molta gent coneguda i m'ho van demanar, vam crear una web senzilla però ordenada i funcional. La web és estàtica i la tecnologia utilitzada és HTML. El seguiment estadístic es fa amb Google Analytics.

:: Web del CEIP La Muntanya

Jazz Tona

El Cicle de Jazz de Tona eren un conjunt de concerts que se celebraven un cop l'any (normalment a la primavera o a la tardor). Des de l'any 2004 que m'encarregava del manteniment de la pàgina. L'any 2006 la renovo completament en motiu d'una pràctica de laboratori del Màster que estava fent a la UOC. L'any 2007 l'associació es dissol i, per tant, el projecte deixa de tenir continuïtat.

La pàgina tal com la podeu veure actualment està implementada completament amb Flash.

:: Web de Jazz Tona

Separador
(c) 2008-2013 BitWorks & Logo xelu.net | Última Actualització: 23/04/2019 | Visualització òptima: 1280x1024