BitWorks
Separador Separador
:: webs exclusives
:: easy web
:: web altruista
:: disseny imprès
:: la motxilla
:: publicacions
easy web

La millor eina per tenir una web low cost

EasyWeb és un producte creat per BitWorks per poder tenir una web a baix cost, de manteniment senzill i completament autogestionable.

La idea és partir d'uns mòduls ja programats que es poden ajuntar i adaptar gràficament a les necessitats del client i a la seva imatge corporativa.

A més a més, el paquet incorpora una completa àrea de gestió molt senzilla que permet actualitzar tots els continguts de la web de forma ràpida i intuïtiva, abaratint els costos de manteniment a pràcticament 0.

Dins d'aquesta secció també incloem les webs creades a partir de CMS com Wordpress, Joomla, Drupal, magento i PrestaShop.
Separador

AMPA El Castell

Web a partir d'una plantilla de Wordpress de l'AMPA de l'escola El Castell de Tona.

:: Web de l'AMPA de l'escola El Castell

Escola El Castell

Web a partir d'una plantilla de Wordpress de l'escola El Castell de Tona.

:: Web de l'escola El Castell

Ausa Blanca

Disseny i implementació de la web de l'Ausa Blanca (taller de Patchwork) a partir d'una Easy Web. La tecnologia utilitzada és una LAMP. El seguiment estadístic es fa mitjançant Google Analytics.

En aquest cas es pot veure les possibilitat gràfiques d'aquests mòduls, creant webs completament diferents unes de les altres.

:: Web de l'Ausa Blanca

La Consulta de Salut

Disseny i implementació de la web de La Consulta de Salut de Centelles a partir d'una Easy Web. La tecnologia utilitzada és una LAMP. El seguiment estadístic es fa a través de Google Analytics.

:: Web de La Consulta de Salut

Turisme del Montseny

Disseny i implementació de la web turismemontseny.net a partir d'una EasyWeb. La tecnologia utilitzada és una LAMP. El seguiment estadístic es fa mitjançant Google Analytics.

:: Web de Turisme del Montseny

Comiats.net

Disseny i implementació de la web comiats.net a partir d'una EasyWeb. La tecnologia utilitzada és una LAMP. El seguiment estadístic es fa mitjançant Google Analytics.

:: Web de comiats.net

Ara o Mai

Dissseny i implementació de la web de l'associació Ara o Mai mitjançant una EasyWeb. La tecnologia utilitzada és una LAMP. El seguiment estadístic es fa a través de Google Analytics.

:: Web de l'Ara o Mai

Estètica Sunsi

Disseny i implementació de la web del centre d'Estètica Sunsi de Centelles. Implementació a partir d'una EasyWeb. La tecnologia utilitzada és una LAMP. El seguiment estadístic es fa a través de Google Analytics. L'animació inicial és Flash. Igualment la música que acompanya tota la web està inserida amb Flash.

:: Web de l'Estètica Sunsi

BitWorks - EasyWeb 3

Tercera de les webs dissenyades a partir de plantilles que comercialitza bitWorks a preus molt competitius. La versió Easy Web Pro compta a més a més amb una zona d'administració per portar la gestió completa de la web i poder-hi fer canvis.

La tecnologia utilitzada és LAMP. El seguiment estadístic es fa amb Google Analytics.

:: Veure exemple EasyWeb 3

BitWorks - EasyWeb 2

Segona de les webs dissenyades a partir de plantilles que comercialitza bitWorks a preus molt competitius. La versió Easy Web Pro compta a més a més amb una zona d'administració per portar la gestió completa de la web i poder-hi fer canvis.

La tecnologia utilitzada és LAMP. El seguiment estadístic es fa amb Google Analytics.

:: Veure exemple EasyWeb 2

BitWorks - Easy Web 1

Primera de les webs dissenyades a partir de plantilles que comercialitza bitWorks a preus molt competitius. La versió Easy Web Pro compta a més a més amb una zona d'administració per portar la gestió completa de la web i poder-hi fer canvis.

La tecnologia utilitzada és LAMP. El seguiment estadístic es fa amb Google Analytics.

:: Veure exemple Easy Web 1

Separador
(c) 2008-2013 BitWorks & Logo xelu.net | Última Actualització: 23/04/2019 | Visualització òptima: 1280x1024